Join the team

Ledige stillinger i Woodys Billund.
Søg nu – ansættelser foregår løbende!

Leder du, eller nogen du kender efter et job hen over sommeren, så læs med her. Woodys åbner en spritny lokation i Billund fra midten af juni til og med efterårsferien, og vi leder efter engagerede medarbejdere til vores team.

Vi søger folk fra Billund, Silkeborg, Herning, Horsens, Vejle – eller you name it 🙂 Eneste krav er, at du selv kan komme til Billund. Du får løn for din transporttid. Der vil være mulighed for oplæringsvagter i Woodys Silkeborg, inden vi for alvor åbner i Billund.

Vi leder efter personer, der er åbne, imødekommende og løsningsorienterede, selv når det går hurtigt og der er mange bolde i luften. Erfaring som barista er en fordel, men ikke et krav – vi værdsætter engagement og vilje til at lære. Jobbet vil indebære at sælge blandt andet kaffe, is, og øl.

Du kan være ansat både på fuld tid og deltid. Arbejdstiderne spænder fra 04:00 om morgenen til ca 20:00 om aftenen. Det er et krav, at du kan fragte dig til og fra Billund.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan du kan blive en del af Team Woodys i Billund! Send os en kort ansøgning og et foto af dig selv, og inddrag gerne dine sommerferieplaner i denne mail. Vi håber at høre fra dig.

Ansættelse foregår løbende – så søg hurtigst muligt.
Send din ansøgning til laerke@woodysbar.dk

–––

 

Bliv en del af fælleskabet i Team Woodys!
Du får ansvar, bliver vist tillid og en del af et fantastisk fællesskab. Sammen giver vi en nærværende oplevelse for både små og store gæster, og vi gør os umage med hvert eneste produkt, der serveres.

Menu