Join the team

OBS: VI MODTAGER IKKE FLERE ANSØGNINGER TIL WOODYS IKAST – Vi har allerede modtaget overvældende mange ansøgninger og ansættelsesprocessen er i gang. Vi takker for alle ansøgningerne.

Ledige jobs i Woodys Ikast – café og madbar
Woodys åbner en spritny lokation i HUSET I RO i Ikast den 1. september 2024, og vi leder derfor efter engagerede medarbejdere til vores team.

Fuld tid +18 år
Opstart: Fra først i august – efter aftale
Som fuldtidsmedarbejder bliver du en del af et driftsteam på 3 medarbejdere, som sammen har ansvar for den daglige drift af Woodys Ikast. Vores driftsteams er oftest sammensat af unge medarbejdere på sabbatår, som har mod på at tage både ansvar og lederskab. Sammen med dine kollegaer på driftsteamet er du ansvarlig for, at alle kunder får en god oplevelse, samt den daglige drift og planlægning – OG naturligvis for at løfte fællesskabet og den gode stemning på hele teamet. Erfaring fra branchen er ikke et krav – men du skal være en holdspiller, løsningsorienteret og trives med at have mange bolde i luften. Din arbejdstid vil være fordelt på både hverdage, aftener og weekender. Vagter og opgaver koordinerer du sammen med dine kollegaer i driftsteamet, så det passer ind i jeres fælles hverdag.

Lyder det som noget for dig – så send din ansøgning + foto til: lone@woodysbar.dk Skriv ”Ansøgning Woodys Ikast fuld tid” i emnefeltet.
__

Deltid – både over og under 18 år
Opstart: Fra 12. august og frem – efter aftale
Som deltidsmedarbejder har du vagter på om eftermiddagen på hverdage samt i weekends og ferier. Du bliver en del af et stærkt fællesskab, og får masser af ansvar.

Hvis du er imødekommende, villig til at lære og gøre dig umage med hver eneste opgave – OG med skabe god stemning og kollegaskab på holdet – så send din ansøgning + foto til: lone@woodysbar.dk Skriv ”Ansøgning Woodys Ikast deltid” i emnefeltet. 

–––

 

Bliv en del af fælleskabet i Team Woodys!
Du får ansvar, bliver vist tillid og en del af et fantastisk fællesskab. Sammen giver vi en nærværende oplevelse for både små og store gæster, og vi gør os umage med hvert eneste produkt, der serveres.

Menu